Kennisbank

Artikelen met tips, tricks en uitleg over diverse onderwerpen gericht op de arbeidsmarkt, uitzendwereld, ontwikkelingen en trends in de markt. 

Uitleg over

Zzp of loondienst?

De zzp of loondienst vraag wordt vaak aan onze consultants gesteld. Ben je als zzp’er beter af dan iemand in loondienst? Dat verschilt echter per persoon, lees hier hoe dat zit voor jou!
Uitleg over

Verschil detacheren en uitzenden

Altijd al het verschil willen weten tussen detacheren en uitzenden? Wij leggen je het verschil op deze pagina haarfijn uit, zodat jij het echt goed begrijpt.
Uitleg over

Opvolgend werkgeverschap

Wil jij weten wat opvolgend werkgeverschap is en of het op jouw situatie van toepassing is? Op deze pagina leggen wij duidelijk uit wat deze bepaling inhoudt.
Uitleg over

De WAB wet

Wil je weten wat er in de WAB wet staat, maar kom je er niet uit? Lees dan hier verder om erachter te komen wat jouw rechten zijn!
Uitleg over

ET-regeling

Wil jij weten wat de ET-regeling inhoudt, maar kom je er niet uit? Lees dan dit artikel om meer over deze regeling te weten!
Uitleg over

Inlenersbeloning

Wil je weten wat een Inlenersbeloning is, maar raak je verstrikt in een wirwar van juridische termen? Lees dan verder, want wij leggen het begrijpelijk uit!
Vorige
1 2