Blog No Brothers

Blog

Lees hier het laatste nieuws uit de uitzendbranche, diverse tips en behulpzaamheden bij het vinden van een baan en hoe je je goed voorbereid op een gesprek!

Info

Top 10 grootste werkgevers van Nederland

Welke werkgevers hebben de meeste werknemers van Nederland? Lees in dit artikel alles over de grootste bedrijven van Nederland.
Nieuws

Aftrekposten belastingaangifte ondernemers

Als je ondernemer bent, dan zijn er voor de inkomstenbelasting mogelijkheden om minder belasting te betalen door gebruik te maken van diverse aftrekposten.
Nieuws

Aantal ZZP'ers in Nederland blijft stijgen

In Nederland zien we een stijgende trend in het aantal zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers). Deze trend lijkt voorlopig niet te stoppen.
Nieuws

Slecht behandelen arbeidsmigranten wordt strafbaar

Arbeidsmigranten worden in Nederland te vaak uitgebuit. Daarom wordt er momenteel gewerkt aan een wetsvoorstel.
Tips

Profielfoto maken? Zo doe je dat

We geven je een aantal tips hoe je het beste zelf een professionele foto kunt maken, zodat jij een echt goede indruk kan achterlaten bij jouw potentiële werkgever.
Tips

Alles over het functioneringsgesprek

Wij leggen je uit wat het functioneringsgesprek precies inhoudt. Wil jij alles weten en bruikbare tips lezen? Lees dan gauw verder.
Tips

Op zoek naar een nieuwe baan?

We hopen je met dit stappenplan een stukje op weg te helpen met het vinden van vacatures die goed bij jou passen. Vind de baan die het best bij jou past!
Tips

Niet doen bij een sollicitatiegesprek

In dit artikel benoemen wij de meest gemaakte fouten tijdens een sollicitatiegesprek. Zorg er dus voor dat jij deze fouten in ieder geval niet maakt!
Tips

CV maken? Tips voor een top cv

In dit artikel leggen we je uit hoe je een professioneel cv maakt, zodat jij al een goede indruk maakt bij de werkgever zonder elkaar te zien of te spreken.
Vorige
1 2