No Brothers geeft je tips, tricks en meer handige informatie

Uitzendbranche en arbeidsmarkt

Lees hier de beste No Brothers tips, tricks, info en het laatste nieuws uit de uitzendbranche en van de arbeidsmarkt. Wij geven je de inzichten waar je naar op zoek bent, helpen je met het vinden van een (nieuwe) baan en hoe jij jezelf goed voorbereid op deze zoektocht, want een goede voorbereiding is het halve werk!

Nieuws

Roken op het werk: Taboe?

Als werkgever is het niet fijn als veel van je werknemers regelmatig rookpauzes nemen. Lees hier dus snel wat je als werkgever kunt doen om het aantal rookpauzes te verminderen.
Nieuws

Minimum bruto uurloon per 2024 naar €13,27

Het minimum brutoloon is verhoogd naar €13,27 bruto per uur. Wil je weten wat er verder voor jou veranderd is? Lees dan snel verder.
Info

Top 10 koninklijke bedrijven

Welke bedrijven hebben het predicaat Koninklijk in Nederland? Lees in dit artikel alles over de grootste koninklijke bedrijven van Nederland.
Info

Welke bedrijven zijn in bezit van de overheid?

Welke bedrijven zijn in het bezit van de Nederlandse overheid? Lees in dit artikel alles over de grootste staatsbedrijven van Nederland.
Nieuws

Toenemende irritatie bij werkgevers over Generatie Z

Door de groeiende ergernissen bij werkgevers over de eisen van generatie Z lijken bedrijven meer open te staan voor 60-plussers.
Info

Top 10 grootste werkgevers van Nederland

Welke werkgevers hebben de meeste werknemers van Nederland? Lees in dit artikel alles over de grootste bedrijven van Nederland.
Info

Top 10 grootste bouwbedrijven van Nederland

Welke bouwbedrijven maken de meeste omzet in Nederland? Lees in dit artikel alles over de grootste bouwbedrijven van Nederland.
Nieuws

Aftrekposten belastingaangifte ondernemers

Als je ondernemer bent, dan zijn er voor de inkomstenbelasting mogelijkheden om minder belasting te betalen door gebruik te maken van diverse aftrekposten.
Nieuws

Aantal ZZP'ers in Nederland blijft stijgen

In Nederland zien we een stijgende trend in het aantal zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers). Deze trend lijkt voorlopig niet te stoppen.
Vorige
1 2