Banner

Diensten

No Brothers staat voor een brede en dynamische dienstverlening. Wij ondersteunen uw bedrijf tijdens de zoektocht naar talenten binnen uw werkgebied, in de breedste zin van het woord. Bekijk hier onze verschillende diensten, vindt waar uw bedrijf naar zoekt en wij staan voor u klaar!

Uitzenden

De labels van No Brothers beschikken over expertise in verschillende branches en hebben hierin een breed netwerk van kandidaten. Bent u op zoek naar uitzendkrachten voor de flexibele schil binnen uw bedrijf? Dan gaan wij op zoek naar de juiste match. Wij beschikken over een groot en veelzijdig bestand aan kandidaten, waardoor wij snel en gericht kunnen leveren. De uitzendkrachten komen bij ons op de loonlijst en wij verrichten alle administratieve werkzaamheden die daar bij komen kijken.

Werving & Selectie

Op zoek naar dé perfecte match? Dan vinden wij de juiste kandidaat met unieke skills voor deze specifieke functie binnen uw bedrijf. Omdat het veel expertise vraagt om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen, streven wij naar een nauwe samenwerking met onze partners. Wij krijgen naast de functieomschrijving graag een beeld van de werkomgeving waarin de kandidaat terecht komt. Voor onze Werving & Selectie diensten hanteren wij een ‘no cure, no pay’ werkwijze. Wederom staan wij hier voor transparantie, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht.

Full service voor arbeidsmigranten

Binnen het klantenbestand van de No Brothers groep groeit de vraag naar gekwalificeerde en ervaren Europese arbeidskrachten. Ons label Flex Service Groep ondersteunt haar zusterorganisaties bij het bieden van een full service op het gebied van arbeidsmigrantenbemiddeling. Onze meertalige medewerkers van Flex Service Groep gaan op aanvraag op zoek naar geschikte en geschoolde medewerkers uit onder andere Polen en Roemenië. Tevens breiden zij hun werkgebied uit naar andere interessante Europese landen zoals Spanje. Niet alleen zorgen zij voor de juiste match, maar ook ontzorgen zij in bemiddeling van a tot z. Onze medewerkers spreken verschillende talen waardoor zij in staat zijn het contact tussen klant en kandidaat goed te laten verlopen. Zij ondersteunen bij het regelen van transfer naar Nederland, keurige huisvesting en administratieve zaken zoals het aanvragen van een BSN nummer en zorgverzekering. Voor, tijdens en na de arbeidsperiode bij uw bedrijf.

Detacheren

Gemotiveerde krachten, geen risico’s! Dat is waar het bij detacheren om draait. Heeft uw bedrijf behoefte aan gemotiveerd en kundig personeel voor een langere periode, maar is het nog onduidelijk of deze behoefte structureel is? Dan is detacheren via No Brothers dé oplossing. Wij bieden medewerkers de zekerheid van een contract, zonder dat uw bedrijf de financiële risico’s draagt. Wij nemen de kandidaat in dienst, maar u plukt de vruchten van zijn of haar kunde. Een aantrekkelijke manier om veelbelovend talent on board te krijgen binnen uw organisatie.

Payrolling

Transparant, betrouwbaar en snel; de kernwoorden van onze payroll service. Wij nemen de verloning van uw werknemers van u over en staan voor hen klaar als aanspreekpunt. No Brothers staat voor persoonlijkheid, zo ook in ons payrollsysteem. Onze backoffice medewerkers komen graag bij uw organisatie langs om het payroll systeem naar wens in te richten. Verlonen kan om de 4 weken of iedere week, it’s up to you. Wij begrijpen als geen ander dat transparantie en zekerheid van betaling van groot belang is voor de tevredenheid van uw medewerkers. Daarom zijn wij flexibel en kunnen wij op iedere dag, ieder moment uitbetalen. Transparant, betrouwbaar en snel.

Opleidingen

De economie groeit gestaag en hiermee de vraag naar gemotiveerd en gecertificeerd personeel. De arbeidsmarkt krimpt, de vraag wordt groter dan het aanbod en daarom is het van belang om ‘out of the box’ te denken. Bij No Brothers zijn wij continu bezig met het bedenken van nieuwe mogelijkheden om onze talentpool te vergroten.

Ons motto: ‘Samen zorgen voor groei!’. Daarom werken wij samen met onze klanten, het UWV en opleidingsinstituten om leerwerkplekken en omscholingstrajecten op te zetten. Benieuwd welke mogelijkheden wij samen met uw bedrijf kunnen creëren op het gebied van opleidingen? Laat het ons weten; samen zorgen wij voor groei!

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij komen bij u langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!