Banner

No Brothers

Over ons

No Brothers is een groep uitzendbureaus met ieder een eigen specialisme, zo is er voor ieder wat wils! Binnen No Brothers vallen de volgende labels: Active, Beterwerk, De Vrienden van Beton, Flex Service Groep, Singel en Young & Ambitious.

De labels van No Brothers zijn unieke spelers en specialisten op hun vakgebied. De gemene deler is de zeer persoonlijke aanpak, proactieve houding en betrokkenheid. De synergie tussen de organisaties levert bovendien een flexibiliteit in arbeidsbemiddeling zodat we jou kunnen voorzien van een baan die het beste bij jou past! Van een bijbaan tot een leidinggevende functie en van betonvlechter tot financieel professional.

Meer dan alleen een uitzendbureau

No Brothers is meer dan alleen een uitzendbureau. Wij streven naar langdurige relaties met zowel onze kandidaten als klanten. Dit doen wij met een team van gespecialiseerde en ervaren consultants. Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel; zo hechten wij veel waarde aan face-to-face contact met onze klanten en kandidaten. Op deze manier kunnen wij er beter achter komen waar de behoefte ligt en zowel een klant als kandidaat beter adviseren. Lees hier meer over hoe wij precies te werk gaan. 

Opleidingen

Wanneer je via No Brothers aan de slag gaat, is het mogelijk om bepaalde opleidingen te volgen en certificaten te behalen die nodig zijn voor jouw functie. Hierbij kun je o.a. denken aan een Heftruckcertificaat of een VCA. Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met ons op!

Huisvesting

Naast dat wij een verscheidenheid aan banen hebben, bieden wij huisvesting voor arbeidsmigranten uit o.a. Polen, Roemenië en Spanje. No Brothers heeft woningen op meerdere plekken in Nederland zodat er altijd een woning dichtbij de werkplek is. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder op onderstaande pagina's.

Wil jij bij ons langs komen om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen? Schrijf je dan nu bij ons in!

Toon meer
No Brothers

Geschiedenis No Brothers

Stap 2005
Stap 2008
Stap 2011
Stap 2017
Stap 2018
Stap 2019
Stap 2021

In 2005 werd het uitzendbureau No Brothers opgericht. De eigenaren van No Brothers hadden een mooie visie: hoogwaardige uitzenddiensten aanbieden aan verschillende sectoren. Om dat te bewerkstelligen namen zij in 2006 twee andere uitzendbureaus over en begonnen ze met het uitzenden van personeel. De overgenomen uitzendbureaus waren Active Nijkerk en Student for Students (later hernoemd tot Young and Ambitious).

Het succes van het uitzendbureau groeide en de vleugels werden verder gespreid naar de technische- en productiesector. Daarom werd De Vakaturebank gekocht. Zo werd No Brothers een gespecialiseerd uitzendbureau dat zowel kantoor- als studentenuitzenders en technische- en productiemedewerkers kon aanbieden aan hun klanten.

Om onze diensten te kunnen uitbreiden richting het HR vlak, namen we Active HR Den Bosch/Rotterdam over. Een mooie aanvulling voor het al bestaande Active uitzendlabel waardoor we in meer regio’s het verschil konden gaan maken.

Om ook arbeidsmigranten in te kunnen zetten nam No Brothers het bedrijf Flex Service Groep over. Dit was een belangrijke stap in het bereiken van meer potentiële uitzendkrachten en bood nieuwe mogelijkheden voor het bedrijf voor werven van kandidaten in het buitenland.

In 2018 opende wij de deuren tot een nieuwe tak: steigerbouwers en bouwmedewerkers. In dit jaar namen wij de uitzendlabels Beterwerk/Montagewerk over. Dit opende de deur naar de bouwsector en versterkte onze positie in de markt.

Dit jaar nam No Brothers de Personeelswinkel over. Dat zorgde voor extra bouwpersoneel, groei en verbreding van ons dienstenaanbod.

No Brothers nam in dit jaar Singel Personeelsdiensten over. Hiermee voegden wij ook schilders en timmerlieden toe aan ons portfolio. Dit betekende een nieuwe uitbreiding en diversificatie van onze diensten, waardoor wij ook gespecialiseerd werden in het leveren van vaklieden aan onze klanten!

No Brothers familie

Ondanks dat No Brothers bestaat uit verschillende labels verdeeld over meerdere vestigingen, zijn wij één grote familie. Wij zijn regelmatig bij elkaar om te sparren en ervaringen te delen. Ons doel is om jou aan de best passende baan te helpen en wij begeleiden jou gedurende dat proces.

De beste banen

Een vaste baan of kortlopend project, wij hebben altijd de leukste baan voor jou!

Bij jou in de buurt

No Brothers heeft banen door het hele land, dus ook bij jou in de buurt.

Maatwerk

Wij gaan voor jou op zoek naar de baan die het beste bij jou en jouw wensen past!

Om deze video te tonen dien je de marketing cookies te accepteren.

Klik op één van de onderstaande labels voor meer informatie

Active in Nijkerk levert maatwerk met persoonlijke aandacht. Wie bij Active binnenkomt, gaat met een baan de deur uit. Dat is het doel. Of het nu om kantoorfuncties of productiebanen gaat. Met een no-nonsens instelling vindt Active altijd de perfecte match tussen klant en kandidaat.

Young & Ambitious is er voor young professionals en helpt hen met een vliegende start van hun carrière. De consultants van Young & Ambitious gaan voor een persoonlijke benadering die verder gaat dan het vinden van een goed cv met relevante werkervaring.

De Vrienden van Beton is dé specialist op het gebied van personeelsbemiddeling in de betonbranche en kent de markt als geen ander. Van binnen en van buiten. De Vrienden van Beton houdt van zijn grillen en dynamiek en maakt zich hard voor de branche, zo hard als beton.

Flex Service Groep, dé specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling van Europese uitzendkrachten. Flex Service Groep levert full service diensten: niet alleen werk maar ook huisvesting, vervoer en begeleiding bij de relocatie. Betrouwbaar, persoonlijk en in de eigen taal!

Beterwerk, hèt uitzendbureau van de regio Maas & Waal. Al sinds 2008 actief in deze prachtige regio met inmiddels een loyale klantenkring en mooie projecten. Ondanks de Maas & Waal roots kijken wij ook graag buiten de grenzen van dit gebied en hebben wij leuke banen bij diverse landelijke projecten.

Singel is hét bemiddelingsbureau voor de bouw-, timmer-, meubel,- schilder en onderhoud branche. Singel creëert waarde voor (vak)mensen door ze aan een passende baan te helpen. Maar ontwikkelen ook de arbeidsmarkt- positie met passend advies, cursussen en opleidingen.

Contactgegevens

Hoofdkantoor
Geograaf 30
6921 EW Duiven

085-4855415
info@nobrothers.nl 

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag : 08:30–17:30 uur
Dinsdag : 08:30–17:30 uur
Woensdag : 08:30–17:30 uur
Donderdag : 08:30–17:30 uur
Vrijdag : 08:30–17:00 uur
Zaterdag : Gesloten
Zondag : Gesloten

Onze mensen

Bram Veldkamp

Bram Veldkamp

Functie Commercieel directeur
Telefoonnummer 06 10988154
E-mailadres bram@nobrothers.nl
Daan Cuiper

Daan Cuiper

Functie Junior Consultant
Telefoonnummer 06 21695846
Pawel Niemaszewski

Pawel Niemaszewski

Functie Facilitair Medewerker