Flex Service Groep | Dé specialist in het werven van arbeidsmigranten voor diverse branches. Van vleesverwerking tot metaalbewerkers, voor de werkvloer en kantoor.

Flex Service Groep

Wij stellen ons graag even voor!

Wij zijn Flex Service Groep, binnen No Brothers de specialist in het werven van arbeidsmigranten voor diverse branches. Van vleesverwerking tot metaalbewerkers, voor de werkvloer en kantoor. Jouw partner voor het vinden van een goede baan in Nederland! Van banen in de vleesindustrie tot stoere banen op de bouw, bij ons vind jij dé baan die bij jou past. Wij helpen jou niet alleen bij het vinden van een baan. Wij gaan verder dan dat, wij helpen jou van het begin tot het einde. Vanaf jouw aankomst in Nederland tot aan jouw vertrek terug naar huis. Betrouwbaar en persoonlijk. Dat zijn wij.

Van A tot Z

Jij bent op zoek naar een goede baan in Nederland en wij gaan jou daar bij helpen. Jouw werk is ons werk. Wij begrijpen dat het een hele stap is om in een ander land te gaan werken en dat je soms niet weet waar je moet beginnen. Geen paniek, bij ons krijg jij een persoonlijke jobcoach die jou gedurende het hele traject begeleid. De jobcoach word jouw persoonlijke aanspreekpunt en deze spreekt ook jouw moedertaal! Wel zo makkelijk.

Allereerst gaan we samen met jou in gesprek om te kijken in welke branche jij graag zou willen werken. Wanneer wij een geschikte baan voor jou gevonden hebben volgt de grootste stap; jij gaat verhuizen naar Nederland! Ook hier sta je niet alleen voor, jouw persoonlijke jobcoach helpt jouw bij iedere stap in het traject. Samen zoeken jullie een goede transfer naar Nederland en bij aankomst zal jij door jouw jobcoach worden ontvangen. De jobcoach regelt een sofi- en bankrekeningnummer voor jou, evenals een goede huisvesting en introductie op jouw eerste werkdag. Voor, tijdens en na jouw werk kun jij altijd terecht bij jouw jobcoach (wij hebben jobcoaches voor meerdere talen, onder andere jobcoaches uit Nederland, Engeland, Polen en Roemenië) voor vragen en advies. Wij zijn er voor jou. Jouw werk = ons werk!

Breed netwerk en leuke vacatures

Wij gaan samen met jou op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wij hebben een breed netwerk en heel erg veel leuke vacatures, maar om de juiste vacature voor jou te vinden willen wij graag iets meer over jou weten. Wij zijn benieuwd wat jij zoekt? Welke ervaring jij hebt? Wat jij leuk vindt om te doen? Welke hobby’s je hebt? Welke opleiding je hebt gedaan? Of je graag in een team werkt? Welke talen je spreekt? En nog veel meer! Daarom komen wij graag met jou in contact om kennis te maken. Je kunt met ons in contact komen door ons telefonisch te benaderen, te mailen, je in te schrijven op onze website of direct te solliciteren op een van onze vacatures. Veel opties dus, bekijk de contactgegevens hieronder.

Wij zijn er om te ontzorgen

Van alle landen in Europa is de Nederlandse recruitment sector één van de beste. Wij als recruitment bureau zorgen voor jouw betalingen, sofi- en rekeningnummer en accommodatie. Natuurlijk snappen wij dat het een grote en spannende stap is om naar Nederland te komen. Daarom werken wij met persoonlijke jobcoaches die jou één op één gaan ondersteunen bij dit avontuur. De jobcoach die jou gaat ondersteunen spreekt naast Nederlands ook jouw moedertaal. De jobcoach luistert naar jouw wensen wat betreft een baan en helpt jou deze te vinden. Vervolgens helpt jouw jobcoach je bij het regelen van transfers, administratieve zaken en een fijne huisvesting. Kortom, wij doen er alles aan om jou te ontzorgen en een warm welkom en een fijn verblijf in Nederland te geven! Het maakt niet uit of je voor een lange of een korte periode wilt komen werken, bij ons kan het allemaal. In de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd van klanten in verschillende branches die zitten te springen om enthousiaste medewerkers zoals jij!

Wij helpen met het vinden van werk in Nederland!

Ben jij op zoek naar een baan in de vleeswerking, productie of werk jij graag in de logistieke sector? Op onze vacature pagina vind je een overzicht van alle openstaande vacatures. Zit er niet direct iets voor jou bij? Neem dan gerust contact met ons op, op basis van jouw cv gaan we graag op zoek naar mogelijkheden! Wil jij meer weten over werken in Nederland? Lees dan verder op onze pagina Werken in Nederland.

Toon meer
Flex Service Groep

Wij helpen o.a. door te ontzorgen!

Wij zijn Flex Service Groep, jouw partner voor het vinden van een goede baan in Nederland! Met onze hulp is het niet moeilijk om in Nederland te gaan werken. Wij nemen jou alles uit handen door je te helpen van het begin tot het einde. Vanaf jouw aankomst in Nederland tot aan jouw vertrek terug naar huis. Betrouwbaar en persoonlijk. Dat zijn wij.

Om deze video te tonen dien je de marketing cookies te accepteren.

De beste vakmensen

Als specialist in het werven van arbeidsmigranten hebben wij topbanen in diverse branches. Van vleesverwerking tot metaalbewerkers, voor de werkvloer en kantoor.

Lokale huisvesting

Als arbeidsmigrant wordt je in Nederland gehuisvest waarbij er rekening wordt gehouden met reistijd. Keurige woonruimte met pendeldienst naar jouw werkplek.

100% alles geregeld

Flex Service Groep zorgt voor de beste arbeidsmigranten en dat alles goed is geregeld. Van het vinden van een baan tot huisvesting en alles daartussen is onze zorg.

Flex Service Groep | Dé specialist in het werven van arbeidsmigranten voor diverse branches. Van vleesverwerking tot metaalbewerkers, voor de werkvloer en kantoor.

Contactgegevens

Geograaf 30
6921 EW Duiven

+31 316 34 00 84
recruitment@flexservicegroep.nl

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag : 08:30–17:30 uur
Dinsdag : 08:30–17:30 uur
Woensdag : 08:30–17:30 uur
Donderdag : 08:30–17:30 uur
Vrijdag : 08:30–17:30 uur
Zaterdag : Gesloten
Zondag : Gesloten

Flex Service Groep

Justyna Turek

Justyna Turek

Functie Senior Consultant
Telefoonnummer +31 610142325
Angelika Czaja

Angelika Czaja

Functie Junior Consultant
Telefoonnummer +31 610010884
Remus Costin

Remus Costin

Functie Junior Consultant
Telefoonnummer +31 316340084
Rafal Piasecki

Rafal Piasecki

Functie Consultant
Telefoonnummer +31 657887296