Banner

Welkom bij No Brothers

No Brothers bestaat uit zes uitzendbureaus met ieder een eigen expertise. Wij zijn gevestigd door heel Nederland en werken nauw met elkaar samen. Hierdoor bieden de uitzendbureaus van No Brothers een landelijke dekking zonder in te leveren op de persoonlijke service. Werk = ons werk! Of uw organisatie nu op zoek is naar talentvolle starters, ervaren office medewerkers, gespecialiseerde betonwerkers of een hardwerkende kracht uit onze pool van Europese arbeidskrachten, bij No Brothers vindt u geheid wat u zoekt.

Professioneel
Breed scala van diensten
Persoonlijk contact
Door en vóór de doelgroep
Sparringpartner
Korte lijnen en snelle respons

Historie

Uitzendbureaus zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Veel bedrijven vinden hun weg naar waardevol talent via één van de vele aanbieders binnen de branche. De medewerkers van No Brothers zetten altijd dat stapje extra, hebben veel zorg en aandacht voor onze klanten en snappen hun behoeften.

Waar de eerste uitzendbureaus van No Brothers voornamelijk waren gericht op de markt van studenten en office personeel, zijn de werkgebieden tegenwoordig een stuk veelzijdiger. Naast de doelgroep van young professionals en office personeel in de Randstad, richten de andere labels van No Brothers zich voornamelijk op de technische branches. Denk hierbij in specialisaties in montagebouw, de metaal- en de betonbranche. Waarom wij onszelf specialisten noemen? Omdat onze medewerkers veelal zelf uit onze doelgroepen komen. Wij hebben jong talenten die voor ons werken als consultant om andere starters aan een nieuwe uitdagende baan te helpen, maar wij hebben ook consultants die jarenlang ervaring hebben in de beton- en bouwwereld. Onze medewerkers spreken de taal van uw mensen, letterlijk en figuurlijk! Hierdoor vinden wij vaak gemakkelijk de aansluiting en weten wij de juiste snaar te raken bij zowel klant als kandidaat.

 

We go abroad!

De markt is continu in beweging, de economie groeit gestaag en de vraag naar goed personeel blijft stijgen terwijl het aanbod blijft krimpen. Ondanks dat de labels van No Brothers nog steeds gekwalificeerde medewerkers kan aanbieden, onderzoeken wij continue andere mogelijkheden. Naast het bieden van opleidingen in samenwerking met onze partners, kijken wij verder dan onze eigen grenzen. Letterlijk; want via ons label Flex Service Groep hebben wij de mogelijkheid om ervaren en gekwalificeerde arbeidskrachten uit andere Europese landen te recruiten. Vanuit alle labels van No Brothers groeit de vraag naar gekwalificeerde Europese arbeidskrachten, Flex Service Groep biedt hierin ondersteuning. Wij doen dit met dezelfde expertise en persoonlijke service waarmee wij dit voor onze Nederlandse  kandidaten doen.

Op het kantoor van Flex Service Groep werken onze meertalige collega’s, hierdoor zijn zij de ideale schakel tussen onze labels, klanten en kandidaten. Zij vinden de juiste Europese arbeidskracht voor u en ontzorgen in het proces van a tot z. Dit houdt in dat zij zowel transfer, huisvesting als administratieve zaken regelen. Voor, tijdens en na de arbeidsperiode bij uw bedrijf!

Bent u benieuwd naar de personeelsmogelijkheden die No Brothers kan bieden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op of dien direct een vacature in.

UW WERK = ONS WERK!

No Brothers

Hoofdkantoor
Geograaf 30
6921 EW Duiven
Gelderland

085 4855415
info@nobrothers.nl 

Routebeschrijving

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog andere vragen of wilt u een keer een kop koffie drinken en het met ons over één van onze diensten hebben?

Vacature aanmelden?

Wilt u direct een vacature bij ons aanmelden en een afspraak maken om te bespreken hoe wij u hiermee kunnen helpen?