Uitzendbranche en arbeidsmarkt

Lees hier de beste No Brothers tips, tricks, info en het laatste nieuws uit de uitzendbranche en van de arbeidsmarkt. Wij geven je de inzichten waar je naar op zoek bent, helpen je met het vinden van een (nieuwe) baan en hoe jij jezelf goed voorbereid op deze zoektocht, want een goede voorbereiding is het halve werk!

Nieuws

Roken op het werk: Taboe?

Als werkgever is het niet fijn als veel van je werknemers regelmatig rookpauzes nemen. Lees hier dus snel wat je als werkgever kunt doen om het aantal rookpauzes te verminderen.
Nieuws

Minimum bruto uurloon per 2024 naar €13,27

Het minimum brutoloon is verhoogd naar €13,27 bruto per uur. Wil je weten wat er verder voor jou veranderd is? Lees dan snel verder.
Nieuws

Toenemende irritatie bij werkgevers over Generatie Z

Door de groeiende ergernissen bij werkgevers over de eisen van generatie Z lijken bedrijven meer open te staan voor 60-plussers.
Nieuws

Aftrekposten belastingaangifte ondernemers

Als je ondernemer bent, dan zijn er voor de inkomstenbelasting mogelijkheden om minder belasting te betalen door gebruik te maken van diverse aftrekposten.
Nieuws

Aantal ZZP'ers in Nederland blijft stijgen

In Nederland zien we een stijgende trend in het aantal zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers). Deze trend lijkt voorlopig niet te stoppen.
Nieuws

Slecht behandelen arbeidsmigranten wordt strafbaar

Arbeidsmigranten worden in Nederland te vaak uitgebuit. Daarom wordt er momenteel gewerkt aan een wetsvoorstel.