Aanmeldbonus | Wij zoeken mensen zoals jij!

Wij zoeken mensen zoals jij!

Ben jij werkzaam via No Brothers en ken jij een leuke kandidaat die (nieuw) werk zoekt? En kan die kandidaat een mogelijke match zijn met één van onze vacatures? Stel hem of haar op de hoogte! Heeft diegene interesse? Stel dan de kandidaat voor aan ons via onderstaand contactformulier en maak kans op €250 NETTO! Ken jij niet 1, maar 4 kandidaten? Dan kan deze bonus oplopen tot €1000 NETTO of meer bij meer kandidaten!

Hoe werkt het?

Als jij iemand kent die een geschikte kandidaat is voor onze vacatures, kun je diegene bij ons aandragen. Om deze kandidaat aan te melden vul je het onderstaande contactformulier in met jouw contactgegevens en de gegevens van de kandidaat. De desbetreffende vacature kun je vermelden bij "Vacature".

De kandidaat doorloopt vervolgens de standaard sollicitatieprocedure. Indien hij/zij wordt aangenomen en de eerste uren uitbetaald heeft gekregen, dan krijg jij een cadeaubon van €50. Je kunt kiezen tussen een bon van bol.com, MediaMarkt of van Albert Heijn.

Heeft de kandidaat 250 uur door ons uitbetaald gekregen? Dan krijg jij een bedrag van €250 NETTO bovenop jouw salaris gestort!

Actievoorwaarden

Heb jij al een goede kandidaat in gedachten? Houd je dan aan deze voorwaarden om de bonus te bemachtigen:

  • Jij bent werkzaam via No Brothers of via één van de aangesloten labels (Active HR, Beterwerk, De Vrienden van Beton, Flex Service Groep, Singel Personeelsdiensten of Young & Ambitious).
  • Jij draagt de kandidaat aan via het onderstaande contactformulier. Het contactformulier moet ingevuld zijn voordat de kandidaat met ons in gesprek gaat. Indien de kandidaat niet aangemeld is via dit contactformulier, wordt die uitgesloten van deze actie.
  • Jij ontvangt de cadeaubon nadat de kandidaat zijn eerste uren uitbetaald heeft gekregen.
  • Jij ontvangt de bonus van €250 NETTO nadat de kandidaat 250 uur door ons uitbetaald heeft gekregen.
  • Jij mag meerdere kandidaten aandragen, hier geldt geen maximum voor. 
  • De actie is doorlopend vanaf 1 juli 2023.
  • De actie gaat niet met terugwerkende kracht in. Mocht een kandidaat eerder dan 1 juli 2023 aangedragen zijn, dan valt die niet binnen deze actie.

Contactformulier