No Brothers acties | Alle No Brothers acties op een rij

Nomineer iemand voor het Gouden Kerstpakket!

Onze huidige winactie is een kerstactie. Wij geven een gouden kerstpakket t.w.v. €200 weg! Je kunt hiervoor een persoon of gezin nomineren die een tot op de nok toe gevuld kerstpakket goed kan gebruiken deze kerst. Wil jij iemands kerst extra speciaal maken? Nomineer dan snel en wie weet staat zijn of haar tafel deze kerst wel extra vol.

Hoe werkt het?

Ken jij iemand die een tot op de nok toe gevuld kerstpakket goed kan gebruiken? Dan kun je diegene via het onderstaande formulier nomineren! Je vult hier alleen je eigen voor- en achternaam in, de contactgegevens van de genomineerde en dan doet diegene al mee met de actie. De deadline is 18 december, je kunt dus tot en met 18 december iemand aandragen. Na de deadline doen wij een loting en ontvangt de winnaar een mail of een belletje van ons.

Actievoorwaarden

Weet jij al wie je wil nomineren? Een vriend(in), je buren of een gezin? Houd je dan aan deze voorwaarden zodat diegene kans maakt op het kerstpakket:

  • Bij het aandragen moet je eigen voor- en achternaam, de voor- en achternaam van de genomineerde én het e-mailadres of telefoonnummer van de genomineerde bij ons bekend zijn, anders doet de genomineerde niet met de actie mee
  • Je kunt t/m 18 december iemand aandragen, nominaties die daarna binnenkomen tellen niet mee
  • Het pakket kan alleen naar Nederlandse adressen worden gestuurd, je kunt dus niet iemand aandragen die buiten Nederland woont
  • Je kan niet jezelf aandragen, alleen een ander - iemand die het écht goed kan gebruiken!
Gouden Kerstpakket Winactie Kerst

Contactformulier

Afgelopen winacties

We hebben al wat winacties achter de rug, maar er komen nog veel meer aan! Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze winacties? Volg ons dan op onze socials: Facebook, Instagram, Linkedin en Tiktok. Ben jij benieuwd welke winacties we gehad hebben? Bekijk ze dan hieronder: