Singel | Wij verbinden langdurig vraag en aanbod op de arbeidsmarkt binnen de Bouw, Meubel- en Timmerindustrie, Schilder & Onderhoud en de Techniek.

Singel

Wij stellen ons graag even voor!

Wij zijn Singel, de bouwspecialist van No Brothers! Wij verbinden langdurig vraag en aanbod op de arbeidsmarkt binnen de Bouw, Meubel- en Timmerindustrie, Schilder & Onderhoud en de Techniek. Singel creëert waarde voor (vak)mensen, door ze aan een passende baan te helpen. Wij ontwikkelen de arbeidsmarktpositie van onze mensen met werkervaring, passend advies, cursus en opleiding. Dat doen wij met een enthousiast team dat staat voor service met een persoonlijke touch, goede bereikbaarheid en met jou meedenkend in iedere situatie.

Jouw baan is onze zorg!

Singel is dé specialist in het vinden van de best passende baan voor jou. Door ons uitgebreide netwerk in de Bouw, Meubel- en Timmerindustrie, Schilder & Onderhoud en de Techniek, staat Singel in nauw contact met honderden fijne werkgevers in Nederland, die jou graag verwelkomen om hun team te versterken. Dus ben je op zoek naar een baan bij een fijne werkgever en in de directe omgeving van waar je woont? Dat komt goed uit, want wij hebben zeker ook mogelijkheden bij bedrijven bij jou in de buurt. Beschik jij over de juiste instelling en motivatie en heb jij voor jouw droombaan al de juiste papieren, of wil jij je juist ontwikkelen tot die bekwame vakman? Jouw baan en carrière is onze zorg! Samen gaan we ervoor zorgen dat er geluisterd wordt naar jouw ambities en passies en dat dit ook terug komt in je toekomstige baan.

Wie ben jij en wat wil je?

Wat zijn jouw drijfveren? Wat is je passie? Heb je specifieke ambities? Zomaar een paar vragen die tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek naar voren kunnen komen. Zo kunnen wij een goed beeld schetsen van jouw profiel, om dit profiel onder de aandacht te brengen bij werkgevers uit ons netwerk. De kennismaking is altijd een gesprek met één van onze consultants, die jou bij staan bij het gehele selectie- en sollicitatieproces. Op de pagina over onze werkwijze lees je meer over deze processen. Wil je liever eerst eens kijken naar een selectie van ons aanbod aan vacatures? Neem dan eens een kijkje op onze vacature pagina. Staat jouw droombaan er niet tussen? Geen probleem, wij sparren graag met jou over de mogelijkheden. Met jouw cv onder de arm, zoeken wij voor jou naar geschikte banen bij fijne bedrijven. Samen vinden we vast de juiste baan voor jou!

Hét arbeidsbemiddelingsbureau

Al sinds 2004 hét arbeidsbemiddelingsbureau van Nederland voor de Bouw, Meubel- en Timmerindustrie, Schilder & Onderhoud en de Techniek. Met ervaren consultants en unieke vacaturewebsites werven wij de beste vakkrachten. Wij matchen de beste kandidaten aan de vacatures van uw bedrijf. Bij Singel staan wij voor een persoonlijke benadering die verder gaat dan alleen het vinden van een goed CV met relevante werkervaring.

Voor zowel werknemers als werkgevers!

Naast het feit dat wij altijd klaar staan voor werkzoekende om ze te helpen bij hun zoektocht naar de ideale baan, ondersteunt Singel ook MKB bedrijven die actief zijn in de Bouw, Meubel- en Timmerindustrie, Schilder & Onderhoud en de Techniek. Singel ondersteunt bedrijven in deze sectoren met alle aspecten van het werkgeverschap, zodat u de handen vrij heeft om te bouwen aan uw onderneming. Onze gespecialiseerde werkwijze stelt ons in staat om ook in tijden van een krappe arbeidsmarkt de juiste vakkrachten te vinden voor uw vacatures. Naast het vinden van personeel kunnen wij u ook bijstaan bij o.a. het voeren van intakegesprekken en HR begeleiding.

Toon meer
Singel

Jouw carrière, onze zorg!

Wij zijn Singel! Wij verbinden langdurig vraag en aanbod op de arbeidsmarkt binnen de Bouw, Meubel- en Timmerindustrie, Schilder & Onderhoud en de Techniek. Singel creëert waarde voor (vak)mensen, door ze aan een passende baan te helpen. Wij ontwikkelen de arbeidsmarktpositie van onze mensen met werkervaring, passend advies, cursus en opleiding. Onze pragmatische werkwijze staat voor:

Om deze video te tonen dien je de marketing cookies te accepteren.

Hét arbeidsbemiddelingsbureau

Hét arbeidsbemiddelingsbureau van Nederland voor de Bouw, Meubel- en Timmerindustrie, Schilder & Onderhoud en Techniek.

Bij jou in de buurt

Wij zijn dé specialist in het werven en selecteren van personeel voor bedrijven. Wij hebben een groot netwerk van werknemers en werkgevers door heel Nederland, dus ook bij jóu in de buurt.

Baangarantie

Beschik jij over de juiste instelling en motivatie en heb jij voor jouw droombaan de juiste papieren, of wil je juist ontwikkelen tot die bekwame vakman? Bij Singel ben je aan het juiste adres. Jouw carrière is onze zorg!

Singel | Wij verbinden langdurig vraag en aanbod op de arbeidsmarkt binnen de Bouw, Meubel- en Timmerindustrie, Schilder & Onderhoud en de Techniek.

Contactgegevens

Tennesseedreef 13-R
3565 CK Utrecht

030 7070888
info@singelpersoneel.nl

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag : 08:30–17:30 uur
Dinsdag : 08:30–17:30 uur
Woensdag : 08:30–17:30 uur
Donderdag : 08:30–17:30 uur
Vrijdag : 08:30–17:30 uur
Zaterdag : Gesloten
Zondag : Gesloten

Singel

Pim Garms

Pim Garms

Functie Consultant
Telefoonnummer 06 34428683
Elrico van Keulen

Elrico van Keulen

Functie Consultant
Telefoonnummer 06 42024387