Active | Wij zijn dé specialist op het gebied van personeelsbemiddeling in en in de nabije omgeving van Nijkerk.

Active

Wij stellen ons graag even voor!

Wij zijn Active, één van de regionale bureaus binnen No Brothers. Wij zijn dé specialist op het gebied van personeelsbemiddeling in en in de nabije omgeving van Nijkerk. Zowel klanten als kandidaten weten ons makkelijk te vinden en lopen graag bij ons binnen.

Lokale netwerk

Door ons lokale netwerk kunnen wij snel schakelen en zowel klant als kandidaat optimaal bedienen. Wij bieden personeelsoplossingen op alle niveaus; van productie tot office functies. Door onze sterke regionale connecties hebben wij de mogelijkheid om ons voornamelijk te richten op vaste aanstellingen. Kandidaten komen bij ons binnen op zoek naar mogelijkheden en gaan naar buiten met de beste vaste of tijdelijke aanstelling die voor hen beschikbaar is!

De kracht achter Active

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; wij zijn er voor jouw en onze aanpak is persoonlijk en out of the box. Wij gaan verder dan andere uitzendbureaus. Dat klinkt natuurlijk erg cliché, maar we menen het. Wij luisteren naar jouw wensen en kijken naar jouw ervaring. Daarna gaan wij op zoek naar de perfecte job voor jou! Waarom zijn wij dan anders? Omdat wij niet stoppen zodra wij één match hebben gevonden, wij kijken naar meerdere mogelijkheden en bespreken verschillende banen met jou. Word jij enthousiast over niet één, twee maar wel drie functies? Dan leggen wij jouw cv bij alle drie de verschillende functies voor. Het is ons werk om voor jou nieuw werk te vinden, hiervoor gaan wij tot het gaatje. Of het nou gaat om een vaste aanstelling met een contract bij een van onze klanten, of een uitzendbaan via ons, wij gaan het voor jou vinden! Wil jij samen met ons kijken welke mogelijkheden er in de buurt voor jou zijn? Of word je enthousiast van een van onze vacatures? Neem dan contact op met een van onze medewerkers!

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hechten wij veel waarde aan face-to-face contact met onze klanten en kandidaten; een persoonlijk contactmoment, is zoveel krachtiger dan communicatie per tekstbericht. Wilt u ook met ons in contact komen? Geef ons een belletje, mail ons of loop gewoon bij ons binnen (zie hieronder onze contactgegevens). Wij gaan graag met u om de tafel of plannen een video call met u in. 

Specialist in personeelsbemiddeling!

Wij leveren maatwerk en zijn persoonlijk. Wie bij ons binnen komt, gaat met een baan de deur uit. Dat is ons doel. Wij houden van no-nonsens en zetten ons volledig in voor onze kandidaten. Hierdoor vinden wij de perfecte match tussen klant en kandidaat.

Toon meer
Active

De leukste baan vind je bij Active

Wij leveren maatwerk en zijn persoonlijk. Wie bij ons binnen komt, gaat met een baan de deur uit. Dat is ons doel. Wij houden van no-nonsens en zetten ons volledig in voor onze kandidaten. Hierdoor vinden wij de perfecte match tussen klant en kandidaat. Onze pragmatische werkwijze staat voor:

Om deze video te tonen dien je de marketing cookies te accepteren.

De leukste banen

Of je nou op zoek bent naar een vaste baan of kortlopend project, we hebben altijd de leukste baan voor jou!

Bij jou in de buurt

Onze medewerkers zijn bekend in de regio en weten waar jij het over hebt. Bij ons vind je altijd een baan in jóuw regio.

Baangarantie

Ons ruime aanbod zorgt ervoor dat we altijd een passende baan voor je hebben. Loop gerust even binnen!

Active | Wij zijn dé specialist op het gebied van personeelsbemiddeling in en in de nabije omgeving van Nijkerk.

Contactgegevens

Verlaat 9
3861 AA Nijkerk

033 2464648
nijkerk@active.nl

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag : 08:30–17:30 uur
Dinsdag : 08:30–17:30 uur
Woensdag : 08:30–17:30 uur
Donderdag : 08:30–17:30 uur
Vrijdag : 08:30–17:30 uur
Zaterdag : Gesloten
Zondag : Gesloten

Active

Marleen Bröckl

Marleen Bröckl

Functie Senior Consultant
Telefoonnummer 06 26854497
E-mailadres marleen@active.nl
Carla Rozema - Vlaming

Carla Rozema - Vlaming

Functie Consultant
Telefoonnummer 06 17002379
E-mailadres carla@active.nl
Isa Daniëls

Isa Daniëls

Functie Junior Consultant
Telefoonnummer 06 15225991
E-mailadres isa@active.nl