Young & Ambitious | Het zit niet alleen in onze naam. Ons team bestaat ook echt uit jonge en ambitieuze toppers.

Young & Ambitious

Wij stellen ons graag even voor!

Wij zijn Young & Ambitious en dat zit niet alleen in de naam. Ons team bestaat ook echt uit jonge en ambitieuze toppers. Zij snappen wat jij zoekt. Jouw werk is ons werk. Wij helpen aanstormend talent met een vliegende start van hun carrière. Een relevante bijbaan, traineeship, startersfunctie of een volgende stap; bij Young & Ambitious zit je goed. 

Onze roots

Tegenwoordig gaan wij door het leven als Young & Ambitious, maar onze roots gaan ‘way back’. In 1995 besloten twee studenten een organisatie op te richten die zich toelegde op het vinden van huisvesting voor buitenlandse studenten. Students for Students | Housing was geboren. Dit concept bleek een gat in de markt! Destijds kwamen de zogenoemde ‘exchange students’ letterlijk met hun rugzak aan, zonder echt te weten hoe zij aan woonruimte, laat staan werk, konden komen. Vanuit deze gedachte is de organisatie naast ‘housing’ zich verder gaan richten op uitzenden. Zo ontstond Students for Students | Uitzenden. Waar de studentenuitzendbureau’s nu niet meer te missen zijn op de arbeidsmarkt, was Students for Students in 1995 een uitzondering op de regel. De organisatie groeide gestaag en bestond 23 jaar later nog onder dezelfde noemer.

In de nazomer van 2018 werd het merk in een nieuwe jasje gestoken. De doelgroep was inmiddels langzaam verschoven van ‘studenten en starters’ naar young professionals en aanstormend talent. Een iets andere doelgroep, dezelfde werkwijze en de expertise van een jong en ambitieus team. Oftewel Young & Ambitious; de "nieuwe" naam van ons label!

Ambitie en Passie

Wat is jouw ambitie en waar ligt jouw passie? Deze vragen vinden wij de belangrijkste uitgangspunten als het gaat om het vinden van jouw droombaan. Dat jij een goede opleiding volgt of zelfs al een hbo- of wo-diploma op zak hebt is namelijk een feit. Het vinden van een baan die past bij jouw ambities en passies is dus een belangrijke volgende stap!

Bij welk bedrijf pas jij als persoon het beste? Waar krijg jij de kansen die jij graag wilt? Welke job past bij jouw drijfveren? Passie, ambitie, persoonlijkheid, motivatie; dit zijn onderwerpen die voor iedereen anders zijn. Bij Young & Ambitious snappen wij dit, wij hebben ze zelf namelijk ook! Daarom vinden wij het belangrijk om samen met jou, tijdens een persoonlijke kennismaking, een goed beeld te schetsen van jou als persoon en jouw ultieme droombaan. Samen gaan wij kijken wat jou onderscheidt van andere kandidaten en welke bedrijven voor jou het meest interessant zijn. Wij gaan op zoek naar de juiste match, een plek waar jij het naar je zin hebt, want dan kun je echt groeien. Hoe het hele selectieproces er uit ziet vind je op de pagina onze werkwijze en ons vacature aanbod staat op de pagina vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen maar wil je wel graag met ons sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op (zie hieronder onze contactgegevens) of schrijf je hier direct in. Wij zoeken namelijk niet alleen voor bedrijven naar talent, nee wij doen het ook andersom. Wij zoeken graag mee naar de mogelijkheden bij bedrijven op basis van jouw cv!

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hechten wij veel waarde aan face-to-face contact met zowel onze klanten en kandidaten; wij vinden een persoonlijk contactmoment, zoveel krachtiger dan communicatie per tekstbericht. Bij Young & Ambitious houden wij echter wel van korte lijnen en staan wij graag met onze klanten en medewerkers in contact. Om in contact te komen en te blijven gebruiken wij naast face-to-face contact ook chat diensten en mail en gaan wij natuurlijk wél mee met de trends in de markt om zo tot de perfecte match te komen tussen werknemer en werkgever.

Een vliegende start voor jouw carrière!

Ben je op zoek naar jonge, ambitieuze en hbo of wo geschoolde werknemers? Of ben jij juist op zoek naar een baan bij één van de top werkgevers waar wij al menig young professional aan de leukste banen hebben geholpen en wil je dat ook jouw carrière een vliegende start maakt? Laat het ons dan snel weten!

Toon meer
Young & Ambitious

Begin je carrière met een vliegende start!

Wij zijn Young & Ambitious en matchen young professionals aan de mooiste bedrijven en helpen ze met het maken van een vliegende start van hun carrière. Bij Young & Ambitious gaan wij voor een persoonlijke benadering die verder gaat dan het vinden van een goed cv met relevante werkervaring. Onze pragmatische werkwijze staat voor:

Om deze video te tonen dien je de marketing cookies te accepteren.

Top werkgevers

Bij Young & Ambitious bieden we traineeships en startersfuncties bij uitsluitend top werkgevers.

Hbo/wo-niveau

Is het einde van je studie in zicht of ben je al klaar en op zoek naar jouw perfecte baan? Je carrière begint bij Young & Ambitious!

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact en korte lijnen zorgen ervoor dat we optimaal in staat zijn om de best passende baan voor jou te vinden.

Young & Ambitious | Het zit niet alleen in onze naam. Ons team bestaat ook echt uit jonge en ambitieuze toppers.

Contactgegevens

Koninginneweg 67
1075 CH Amsterdam

020 4125020
info@youngandambitious.nl

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag : 09:00–17:30 uur
Dinsdag : 09:00–17:30 uur
Woensdag : 09:00–17:30 uur
Donderdag : 09:00–17:30 uur
Vrijdag : 09:00–17:30 uur
Zaterdag : Gesloten
Zondag : Gesloten

Young & Ambitious

Hidde Valk

Hidde Valk

Functie Vestigingsmanager
Telefoonnummer 06 11195635
Sophie Buckard

Sophie Buckard

Functie Consultant
Telefoonnummer 06 33693673
Eline Jager

Eline Jager

Functie Junior Consultant
Telefoonnummer 06 11223920
Loes Golbach

Loes Golbach

Functie Junior Consultant
Telefoonnummer 06 11422923
Joep Maigret

Joep Maigret

Functie Junior Consultant
Telefoonnummer 06 11672094