Weten welke kantoorartikelen je nodig hebt? | Wij geven je een top 10 van de handigste kantoorartikelen!

Top 10 must-have kantoorartikelen

Publicatiedatum 6 december 2023
Wijzigingsdatum 16 januari 2024

Als je werkzaam bent op kantoor, spendeer je het grootste deel van je dagen samen met collega's op jouw werkplek. Dan is het ook prettig om over de benodigde kantoorartikelen te beschikken. Terwijl je werkgever waarschijnlijk de basisbenodigdheden zoals een computer, toetsenbord en muis zal verzorgen, zijn er andere handige artikelen die jouw kantoorleven aanzienlijk comfortabeler maken. Hier presenteren we een uitgebreide top 10 van onze favoriete kantoorartikelen:

Noise cancelling koptelefoon

Zeker rond kerst kunnen muziekvoorkeuren op kantoor voor spanningen zorgen. Niet iedereen deelt dezelfde smaak, dus als je tijdens de feestdagen liever wilt ontsnappen aan Mariah Carey of Michael Bublé, dan is dit een onmisbare gadget! Hiermee luister je lekker naar jouw eigen muziek en kan je je weer concentreren zonder storende geluiden.

Ruime voorraad pennen

Het zoeken naar een pen op kantoor is herkenbaar voor velen! Pennen behoren tot de meest gestolen kantoorartikelen. Dat stelen gaat ook niet expres: je leent een pen en tien weken later realiseer je je dat je diezelfde pen nog steeds gebruikt. Een flinke voorraad pennen is dus geen overbodige luxe! Berg ze eventueel veilig op, zodat je altijd voorbereid bent op een nieuwe werkdag.

Notitieblok

Naast een ruime voorraad pennen is het ook handig om een notitieblok bij de hand te hebben. Even snel kladden tijdens een telefoongesprek, je to-do-lijstje uitschrijven, een mooie doodle maken tijdens een te lange meeting - onmisbaar! Bovendien onthoud je informatie beter als je het opschrijft. En het mooiste? Veel kantoren verstrekken de notitieblokken zelf!

Kantoormok

Het is van belang om gedurende de dag voldoende te drinken en je eigen mok drinkt het lekkerst! Daarom is het zo fijn om je favoriete mok op kantoor te hebben. Met een eigen mok hoef je geen andere mokken af te wassen voordat je kunt drinken. Jouw mok is van jou en anderen mogen er niet aan komen! (Pluspunten als jouw naam erop staat). Wat al helemaal handig is, is een herinneringsapp voor hydratatie erbij, zodat je zeker weet dat je genoeg drinkt.

Verjaardagskalender

Meer collega's betekent meer verjaardagen! Wat is er nu collegialer dan het onthouden van de jubilea van je collega's? Met een kalender ben jij altijd de eerste die iemand in de bedrijfsgroepsapp feliciteert, écht attent!

Schermreiniger (microvezel)

Ook je computerscherm kan stoffig of vies worden. Of het nu stof is of vingerafdrukken van collega's die iets op je scherm aanwijzen, een schermdoekje lost het op! Een onmisbaar artikel voor op kantoor. Zorg wel dat het doekje van microvezel is, anders beschadig je je scherm.

Eigen snackvoorraad

Hongerig werken is nooit bevorderlijk voor de werksfeer. Als je honger hebt, moet je het meteen kunnen stillen. Daarom is een persoonlijke snackvoorraad zo handig! Verstop het ergens in een la of onder je bureau, zodat je af en toe kunt snacken zonder dat je hongerige collega's er ook op azen.

Mini Kruimelzuiger

De frustratie van kruimels in je toetsenbord of verspreid over je bureau is universeel bekend. Deze hinderlijke restjes kunnen zelfs schade aan je toetsenbord veroorzaken. Vooral voor liefhebbers van snacks is een mini-kruimelzuiger een absolute must-have! Die zorgt altijd voor een schone werkplek (en voor het vernietigen van je snack-bewijs).

Stressbal

Waar gewerkt wordt, ontstaat stress! Dit geldt helaas voor bijna elk bedrijf. Met een stressbal bij de hand kun je de spanning iets verlichten. Het lost niet alles op, maar het helpt wel om de scherpe randjes eraf te halen!

Oplader

In het geval van veelvuldig (video)bellen voor werk of intensief gebruik van je telefoon kan die snel leeg raken. Het is dan handig om een (draadloze) oplader op je bureau te hebben, zodat je de hele dag door bereikbaar blijft. Zo navigeer jij aan het eind van de dag lekker snel naar huis!

Werken bij No Brothers?

Wil jij meteen deze onmisbare kennis op een leuke werkplek toepassen? Wij hebben een uitgebreid aanbod aan vacatures aan vacatures door heel Nederland. Weet jij nog niet precies of één van onze banen bij je past? Dan kun je op onze Welke baan past bij mij pagina bekijken met welke nieuwe carrière jij bij ons van start gaat.

Redenen waarom via No Brothers werken een goed idee is:

✅ Stipte uitbetaling salaris
✅ Vast contactpersoon
✅ Pensioenopbouw volgens StiPP-regeling
✅ Door ons erkende werkgevers
✅ Mogelijkheid om certificaten/opleidingen te volgen op onze kosten