Beterwerk | Wij zijn meer dan alleen een uitzendbureau. Wij streven naar langdurige relaties met zowel onze kandidaten als klanten.

Beterwerk

Wij stellen ons graag even voor!

Wij zijn Beterwerk, dé specialist in juridische-, montage- en lokale vacatures. Onze oorsprong ligt in de Regio Maas & Waal waar wij zijn sinds 2008 al actief zijn. Vanaf de start heeft Beterwerk zich gericht op verschillende segmenten zoals bouw, logistiek, montage en diverse kantoorfuncties. Onze dienstverlening is altijd gericht geweest op lokale medewerkers voor lokale ondernemers. Niks was te gek, als het maar lokaal was! Met ons netwerk en kennis van de regio zijn wij snel gegroeid tot een bekende speler in de regio Maas & Waal.

Sinds 2020 hebben we ons geleidelijk ontwikkeld van een plaatselijk uitzendbureau tot een gespecialiseerde organisatie. Je kan bij ons nu vanuit heel Nederland terecht voor diverse juridische- en montagefuncties. Ondanks onze verbreding zullen wij er altijd blijven zijn voor zowel de lokale werkzoekenden als de lokale ondernemers.

Ons team staat voor jou klaar

Beterwerk is meer dan alleen een uitzendbureau. Wij streven naar langdurige relaties en samenwerkingen met zowel onze kandidaten als klanten waarbij we inzetten op een duurzame werktrajecten. Dit doen wij met een team van gespecialiseerde en ervaren consultants. Waar je ook vandaan komt en wat je ook zoekt, ons team staat voor jou klaar. Jouw werk = ons werk! Samen met jou kijken wij welke baan het beste past bij jouw cv en ambities. Wij nemen dan ook graag de tijd voor jou en vinden het belangrijk om jou persoonlijk te leren kennen. We zien je graag bij Beterwerk!

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hechten wij veel waarde aan face-to-face contact met onze klanten en kandidaten: een persoonlijk contactmoment is zoveel krachtiger dan communicatie per tekstbericht. De kracht achter Beterwerk is de persoonlijke binding die door zowel klanten als werknemers enorm gewaardeerd wordt. Daar doen we dan ook ons uiterste best voor. We benaderen zowel onze uitzendkrachten als opdrachtgevers met welgemeende interesse. Want Beterwerk doet het niet alleen: samen met jou creëren we een stukje toegevoegde waarde.

Samen vinden we jóuw ideale baan in de regio!

Of je nou op zoek bent naar een vaste baan of kortlopend project, we hebben altijd de leukste baan voor jou. Bij ons vind je altijd een baan in jóuw regio. Ons ruime aanbod zorgt ervoor dat we altijd een passende baan voor je hebben. Loop gerust even binnen of neem contact met ons op per mail of telefoon! Zie hieronder onze contactgegevens.

Toon meer
Beterwerk

Hét uitzendbureau van regio Maas en Waal

Wij zijn Beterwerk en wij staan altijd voor je klaar! Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière of zoek je geschikt personeel? Laat ons je helpen! Onze kracht ligt bij:

Om deze video te tonen dien je de marketing cookies te accepteren.

Juridische sector

Heb jij een aantal jaren ervaring in de juridische sector of heb je net je opleiding afgerond? Zoek je een functie om jouw carrière te lanceren of ben je zelfs al klaar voor een volgende stap? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen je helpen om de stap te zetten die jij voor ogen hebt.

Monteur functies

Voor alle handige jongens en meiden in Nederland hebben wij diverse montage functies beschikbaar. Van sprinklers installeren tot medische deuren op locatie monteren. Het kan allemaal. Laat eens van je horen zodat wij je verder kunnen helpen!

Baangarantie binnen Maas & Waal

Ons ruime aanbod zorgt ervoor dat we altijd een passende baan voor je hebben. Zie je de droombaan die je zoekt niet tussen de vacatures staan? Loop gerust even binnen bij ons! Naast ons concrete aanbod hebben wij een groot netwerk waarbinnen er altijd extra mogelijkheden zijn voor jou.

Beterwerk | Wij zijn meer dan alleen een uitzendbureau. Wij streven naar langdurige relaties met zowel onze kandidaten als klanten uit het Land van Maas & Waal.

Contactgegevens

Hogestraat 22 A
6651 BL Druten

0487 517121
algemeen@beterwerk.nu

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag : 08:30–17:30 uur
Dinsdag : 08:30–17:30 uur
Woensdag : 08:30–17:30 uur
Donderdag : 08:30–17:30 uur
Vrijdag : 08:30–17:30 uur
Zaterdag : Gesloten
Zondag : Gesloten

Topvacatures van Beterwerk:

Juridisch Medewerker Invorderingen

Druten
32-40 uur
€ 2400 per maand Mbo/Hbo

 

 

Ga jij graag snel van start met een mooie kantoorfunctie? Ben jij juridisch en administratief sterk, wil jij tijdens je werk ontzettend veel leren en jezelf blijven ontwikkelen? Dan is deze baan als Juridisch Medewerker Invorderingen perfect voor jou! 

Juridisch Administratief Medewerker

Druten 36 - 40 uur
€ 2300 per maand Mbo/Hbo

 

 

Houd je van afwisseling in je werkzaamheden en wil je een functie met volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden? Wil jij graag je juridisch administratieve carrière voortzetten en overheden leren ondersteunen op het gebied van lokale belastingen? Dan ben jij de Juridisch Administratief Medewerker die wij zoeken! 

Consultant Bezwaar en Beroep

Druten
32 - 40 uur
€ 2400 per maand Mbo/Hbo

 

 

Heb jij een juridische studie afgerond, maar heeft je carrière een kickstart nodig? Wil jij thuis zijn in belastingzaken, ontzettend veel leren en blijven doorgroeien? Start dan gemakkelijk en snel als Consultant Bezwaar en Beroep! 

Leerling Sprinklermonteur

Druten
32-40 uur
€ 2300-3000 per maand Vmbo

 

 

Beschik jij over technisch inzicht en wil jij je hierin nog meer ontwikkelen? En heb jij een gezonde dosis leergierigheid? Dan ben jij de Leerling Monteur die wij zoeken! Lees onze vacature gauw verder en start snel als Leerling Monteur! 

Servicemonteur Deuroplossingen

Apeldoorn
40 uur
€ 2850 per maand Vmbo

 

 

Sleutel jij regelmatig aan jouw eigen scooter of auto en heb jij een beetje technisch inzicht? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! Dan is deze functie als Servicemonteur Deuroplossingen wat voor jou! 

Invorderingsmedewerker

Arnhem
32-40 uur
€ 2300-2500 per maand Mbo

 

 

Heb jij een sterk rechtvaardigheidsgevoel en ben jij communicatief sterk? Wil je graag werken in de juridisch administratieve sector, ontzettend veel leren over fiscaal recht en snel doorgroeien? Word dan Invorderingsmedewerker in Arnhem! 

Allround Kalibratietechnicus

Boven-Leeuwen 36-40 uur
€ 15-16 per uur Vmbo

 

 

Ben jij leergierig, ambitieus en werk jij graag in teamverband? Heb jij ook nog enige affiniteit met techniek? Dan is dit misschien wel de ideale match voor jou en ben jij de Kalibratietechnicus die wij zoeken! 

Juridisch Medewerker Invorderingen

Rotterdam
32-40 uur
€ 2300-2600 per maand Mbo/Hbo

 

 

Ben je net afgestudeerd in de juridisch administratieve richting en wil je nu flink doorleren en jezelf verder ontwikkelen tijdens je werk? Wil je bovendien snel aan de slag in een uitdagende Rotterdamse kantooromgeving? Dan is deze functie als Juridisch Medewerker Invorderingen ideaal voor jou! 

Junior Medewerker Buitendienst

Rotterdam
40 uur
€ 2400-2600 per maand Mbo

 

 

Ben jij communicatief sterk, ben je graag onderweg en werk jij het liefst volgens een eigen planning? Wil jij ontzettend veel leren over gemeentelijke belastingen en jezelf razendsnel professioneel ontwikkelen? Ga dan aan de slag als Junior Medewerker Buitendienst in de Randstad! 

Traineeship Invorderingsmedewerker

Utrecht
32-40 uur
€ 2400 per maand Mbo/Hbo

 

 

Heb jij je juridische opleiding afgerond, maar ben jij nog niet uitgeleerd? Wil je graag doorgroeien en jezelf blijven ontwikkelen als juridische professional? Dan is de Traineeship Invorderingsmedewerker ideaal voor jou! 

Beterwerk

Tommy Gobel

Tommy Gobel

Functie Team Manager
Telefoonnummer 06 28552226
E-mailadres tommy@beterwerk.nu
Isaac Talman

Isaac Talman

Functie Junior Consultant
Telefoonnummer 06 29207415
E-mailadres isaac@beterwerk.nu
Bram Veldkamp

Bram Veldkamp

Functie Commercieel directeur
Telefoonnummer 06 10988154
E-mailadres bram@nobrothers.nl
Jean-Paul Berens

Jean-Paul Berens

Functie Junior Consultant
Telefoonnummer 0487-517121