Banner
 • Home
 • Wonen in Nederland

Wonen in Nederland

Wil jij graag wonen en werken in Nederland? Dan ben je bij No Brothers aan het juiste adres! Naast een leuke baan verzorgen wij huisvesting waar jij kan verblijven. Of je nu voor korte tijd in Nederland blijft werken of voor een langere periode, zolang jij bij ons werkt kun je gebruik maken van ons woonverblijf. We leggen je hier uit wat wij jou qua woning kunnen bieden als je via ons komt werken.

Woning

Je komt terecht in een comfortabele woning in een gezellige buurt waar diverse gemeenschappelijke voorzieningen bij horen. De woonplek is altijd direct bewoonbaar. Denk hierbij aan een accommodatie inclusief woonkamer met meubels, keuken, douche, toilet, een parkeerplaats en een buitenruimte. Daarnaast is er wifi aanwezig. De kosten voor huisvesting zijn vanaf €95,- per persoon per week.

Voordelen

 • Geen zoektocht naar een woning in Nederland
 • Direct bewoonbare, gestoffeerde en gemeubileerde woning
 • Lage woonlasten
 • Woonlocatie in de buurt van je werk en/of vervoersmiddel naar de werklocatie
 • Altijd de garantie van een leuke baan
 • Één aanspreekpunt van een Consultant die jouw moedertaal spreekt
 • Wij nemen het zakelijke gedeelte uit handen: contact met de huisbaas, facilitaire zaken, huur, contracten, etc.
 • Huisgenoten zijn (meestal) taalgenoten en collega’s
 • Onze huizen bezitten het keurmerk Stichting Normering Flexwonen (SNF); hiermee voldoet No Brothers aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten

Vervoer

Bij onze huisvesting wordt er rekening gehouden met de reistijd naar de locatie waar jij werkt. Wij zorgen ervoor dat jij zorgeloos naar het werk kan. Het transport naar je werk wordt dus door ons geregeld: dit kan een auto of een fiets zijn. Vaak werken jouw huisgenoten bij hetzelfde bedrijf als jij (of in de buurt), wat het natuurlijk extra gezellig maakt! In veel gevallen rijd je dan ook samen met jouw huisgenoten of collega’s naar jullie werk.

Locatie

Onze woningen vind je op verschillende locaties in Nederland. Ze bevinden zich altijd in de buurt van de werklocaties. Denk hierbij aan grote steden in Nederland zoals Arnhem, Breda, Den Bosch, Tilburg, Apeldoorn en Doetinchem. Maar we hebben ook huizen in kleinere plaatsen zoals Didam, Ede, Hengelo en Westervoort. Het zijn altijd plekken die zich vlakbij een grote(re) stad bevinden, waar natuurlijk weer genoeg te beleven valt. Geniet van de mooie natuur in Nederland, de drukke winkelstraten, de indrukwekkende musea, de vele restaurants etc. Er is geen moment om je te vervelen in je vrije tijd!

Werken in Nederland

Wil je meer weten over het wonen en werken in Nederland? Hier lees je wat je verder kan verwachten als je in Nederland gaat werken en wat er van jóu wordt verwacht.

Meer weten over wonen bij No Brothers?

Ben jij benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jou zijn om te wonen en werken in Nederland? Neem dan contact met ons op.

Check hier onze nieuwste vacatures

Wat voor werkzaamheden kun je uitvoeren als je via No Brothers gaat wonen en werken? Kijk dan bij onze vacatures en solliciteer direct!