Banner
  • Home
  • Werken in Nederland

Werken in Nederland


Wil jij graag werken in Nederland maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het maakt niet uit of je voor een lange of een korte periode wil komen werken, bij ons kan het allemaal. In de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd van klanten in verschillende branches die zitten te springen om een gemotiveerde medewerker zoals jij.

Ben jij op zoek naar een baan in de bouw, vleeswerking, productie of werk jij graag in de logistiek? Op onze vacature pagina vind je een overzicht van alle openstaande vacatures. Zit er niet direct iets voor jou bij? Neem dan gerust contact met ons op, op basis van jouw cv gaan we graag op zoek naar mogelijkheden.

Jobcoach

De Nederlandse recruitment sector is één van de beste in Europa. Wij snappen dat het een grote en spannende stap is om naar Nederland te komen. Daarom werken wij met persoonlijke consultants jobcoaches die jou één op één gaan ondersteunen bij dit avontuur. De jobcoach die jou gaat ondersteunen spreekt naast Nederlands ook jouw moedertaal. De jobcoach luistert naar jouw wensen wat betreft een baan en helpt jouw deze te vinden.

Administratie

Jouw jobcoach helpt jou bij het regelen van transfers, administratieve zaken en huisvesting. Zo helpen wij jou o.a. bij het boeken van een ticket om naar Nederland te komen, om een BSN nummer aan te vragen en een Nederlandse bankrekening te openen. No Brothers heeft verschillende woningen beschikbaar waar jij kan verblijven zolang jij in Nederland aan het werk bent. Daarnaast wordt er vervoer geregeld zodat jij dagelijks naar je werk kan gaan. Kortom wij doen er alles aan om jou een warm welkom en een fijn verblijf in Nederland te geven!

Voordelen

  • Direct starten met je nieuwe baan
  • Vast aanspreekpunt die jouw moedertaal spreekt
  • Huisvesting via No Brothers
  • Woning in de buurt van je werk
  • Administratieve ondersteuning bij jouw verhuizing naar Nederland
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform Nederlandse wet- en regelgeving zoals vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw 

Werkwijze

Wil jij meer weten over onze werkwijze en de stappen die wij samen met jou gaan doorlopen? Kijk dan op de pagina onze werkwijze.

Meer weten over werken via No Brothers?

Ben jij benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jou zijn om te wonen en werken in Nederland? Neem dan contact met ons op.

Check hier onze nieuwste vacatures

Wat voor werkzaamheden kun je uitvoeren als je via No Brothers gaat wonen en werken? Kijk dan bij onze vacatures en solliciteer direct!