Welke baan past bij mij? | No Brothers geeft je een inkijkje in diverse beroepen

Welke baan past bij mij?

Welke baan past bij mij? Welk beroep past bij mij? Dit zijn vragen die veel mensen zichzelf stellen. En terecht natuurlijk. Bij No Brothers vinden wij het ook heel belangrijk dat je weet waar je voor kiest, zeker als het om werk gaat. Op je werk breng je dagelijks een heel groot deel van je tijd door, dus moet je ervoor zorgen dat je werk goed bij je past en dat je er happy bent en blijft. Mede daarom hebben wij een aantal beroepen speciaal voor jou uitgewerkt, zodat je in woord en in beeld kan lezen en kan zien of het betreffende beroep echt iets is voor jou of juist niet. Kies hieronder voor het beroep waar je meer over wilt weten. Klik op de groene knop en je wordt doorgestuurd naar een pagina over het beroep.

Assemblagemedewerker vacature
Assemblagemedewerker

Het beroep Assemblagemedewerker houdt globaal in dat je producten samenstelt door van losse onderdelen één geheel te maken. Dit kan aan de lopende band of in een werkplaats gebeuren. Je werkt met diverse gereedschappen en productietechnieken. Je moet dus handig zijn en precies kunnen werken. Meer interesse in het beroep Assemblagemedewerker en wat het precies inhoudt? Klik op de groene knop en lees er meer over.

Heftruckchauffeur vacature
Heftruckchauffeur

Zware ladingen verplaatsen is de voornaamste taak van een Heftruckchauffeur of  Heftruckbestuurder. Vaak werk je in een loods, magazijn of op een bedrijventerrein. Naast het verplaatsen van zware ladingen check je de voorraden en controleer je de kwaliteit en kwantiteit van ladingen. Meer interesse in het beroep Heftruckchauffeur en wat het precies inhoudt? Klik op de groene knop en lees er meer over.

Logistiek medewerker vacature
Logistiek medewerker

Het beroep Logistiek medewerker houdt globaal in dat je ervoor zorgt dat een logistiek proces soepel verloopt. De werkzaamheden variëren van het picken van orders, verpakken, sorteren, stickeren en goederen verzendklaar maken. Een Logistiek medewerker werkt vaak in een magazijn of distributiecentrum. Meer interesse in het beroep Logistiek medewerker en wat het precies inhoudt? Klik op de groene knop en lees er meer over.

Bovenloopkraanmachinist vacature
Bovenloopkraanmachinist

Als Bovenloopkraanmachinist werk je mee aan een productieproces, door als kraanmachinist een bovenloopkraan te bedienen. Je werkzaamheden zijn met name het op een veilige manier verplaatsen, laden en lossen van zware elementen. Meer interesse in het beroep Bovenloopkraanmachinist en wat het precies inhoudt? Of wil je weten wat een bovenloopkraan eigenlijk is? Klik op de groene knop en lees er meer over.

Productiemedewerker vacature
Productiemedewerker

Als Productiemedewerker voer je diverse taken uit in een productieproces. Zo draag jij je steentje bij aan de totstandkoming van een eindproduct. Qua werkzaamheden moet je denken aan instellen en bedienen van machines, kwaliteitscontroles en sorteren, assembleren en monteren. Meer interesse in het beroep Productiemedewerker en wat het precies inhoudt? Klik op de groene knop en lees er meer over.

Betontimmerman vacature
Betontimmerman

Een Betontimmerman is iemand die bekistingen van hout of metaal fabriceert. In de bekisting, ook wel een mal genoemd, wordt beton gestort. Zo kunnen er constructies en funderingen van gebouwen ‘gegoten’ worden. Denk hierbij aan funderingen als bijvoorbeeld wanden, balken, vloeren en liftkokers. Meer interesse in het beroep Betontimmerman en wat het precies inhoudt? Klik op de groene knop en lees er meer over.